- Aardappelpuree met rucola
- Asperges (groene) in tempurabeslag
- Asperges gegratineerd met kaas
- Asperges uit de wok met gember en knoflook
- Aubergine met lenteui (Chinese Style)
- Aubergine, geroosterd
- Bami
- Bladspinaziesalade met spek en kaas
- Boekweit noedels met gepocheerde kip en waterkers
- Broccoli in ketjapsaus met gedroogde garnalen
- Broccoli, Oosterse
- Chinese kool met tempeh (2 pers)
- Cous Cous salade
- Eendenborstfilet met knoflook
- Eendenborstfilet met rode kool en sinaasappelsaus
- Falafel
- Goulash
- Groente curry, Indiaas
- Groente gestoomd met zeewier in sesam-sojasaus
- Jungle curry van kip/biefstuk
- Kabeljauw, droog gebakken met kruiden en ketjap
- Kikkererwtensalade á la Ottolenghi
- Kip met Boursin á la Rick & Rita
- Kip met rozemarijn, citroen en knoflook
- Lamsvlees stoofpot met groenten in tajin
- Lamsvlees stoofpot met rode kool
- Loempia’s- rauwe – uit Vietnam
- Mosselen met Thaise rode curry, groenten en rijst
- Nasi goreng (gebakken nasi)
- Nieuwe piepers met rozemarijn
- Paella – snelle
- Paella met inktvis (sepia) en chorizo
- Pasta (spaghetti) a la vongole (venussschelpen)
- Pasta (spaghetti) met kip en Thaise basilicum
- Pasta (tagliatelle) met paddestoel en broccoli
- Pasta met spinazie
- Pasta met ansjovis
- Pasta met groene asperges en venkel/gorgonzola dressing
- Pasta met kip en Thaise basilicum
- Pasta met witvis en citroen
- Pasta, (spaghetti) met knoflook en pecorino
- Pompoen, geroosterd
- Pompoenquiche met Indiase curry en koriander
- Risotto met capucijners, ham en saffraan
- Risotto met doperwten
- Risotto met garnalen en venkel
- Risotto met gedroogde paddestoelen en pancetta
- Risotto van groene asperges
- Sardines gemarineerd in chermoula
- Spek (Chinees) in soja saus, gember en knoflook
- Spinazie met rundvleesreepjes in oestersaus
- Spruitjes, maar dan pittig
- Tonijn, gegrild met Furikake rijst en boontjes
- Venkel gegratineerd
- Zalm, gemarineerd en gegrild op oosterse wijze
- Zoervleesj/zuurvlees
- Zuurkool met Ananas en Garam Masala
- Zuurkool met vis, ui en tomatenpuree (Solyanka)