Veldslasalade met mayonaise/yoghurtdressing

veldslaC

 

Veldslasalade met mayonaise/yoghurtdressing
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Veldsla is volop verkrijgbaar in januari t/m maart. Deze heerlijke bladgroente kondigt als het ware het naderende voorjaar aan!
Auteur:
Seizoen: Late Winter-Lente
Cuisine: Nederlands
Ingredi├źnten
  • 200 gram veldsla
  • 1 teen geperste knoflook
  • 0,5 deciliter mayonaise
  • 0,5 deciliter (stand) yoghurt
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 eetlepels azijn
  • peper en zout
Bereiding
  1. Was de veldsla grondig en maak de sla daarna zeer goed droog (slacentrifuge)
  2. Snij de worteltjes van de blaadjes
  3. Maak een dressing van de overige ingredienten
  4. Meng de dressing vlak voor het serveren door de sla

Comments are closed.